Μικρά μυστικά Feng Shui για επιτυχία στον έρωτα από τη Λίλιαν Του – Part 2.

Όπως υποσχεθήκαμε σε προηγούμενο άρθρο μας που είχε να κάνει με μικρά μυστικά Feng Shui για βελτίωση της καριέρας από την Guru τους είδους Λίλιαν Του, σε αυτό εδώ το post θα βρεις μερικούς χρυσούς κανόνες που θα σε βοηθήσουν να δώσεις την ώθηση που θες στην ερωτική σου ζωή! Αλλά ας ξεκινήσουμε πρώτα με μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία που αξίζει να ξέρεις για να το παίζεις έξυπνη στις φίλες σου (με μέτρο όμως, ε;).
Η κινέζικη παράδοση δέχεται για τους άντρες την ύπαρξη πολλών συζύγων και ερωμένων. Αυτό σημαίνει ότι διαβάζοντας ένα κλασικό βιβλίο για Feng Shui είναι πολύ πιθανόν να πέσεις πάνω σε κάτι τέτοιο.

Τύχη στο γάμο για μια γυναίκα σημαίνει ότι θα γίνει ευτυχισμένη πρώτη σύζυγος και ότι, ακόμα κι αν ο σύζυγος της έχει ή κοιτάζει άλλες γυναίκες, θα συνεχίσει να σέβεται και να φροντίζει την πρώτη του σύζυγο και ότι τα παιδιά που έχει από εκείνη θα έχουν πάντα προτεραιότητα στην οικογένεια.

Το ξέρουμε ότι έχεις ήδη σκεφτεί τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή και την τύχη της καημένης Μαχιντεβράν, που παρότι πρώτη σύζυγος έφαγε για τα καλά τη σκόνη της Χιουρέμ. Ε δεν μπορεί, θα τα έκανε τα λαθάκια της η Μαχιντεβράν όσον αφορά στο Feng Shui!

Ας περάσουμε τώρα σε μια άλλη σειρά, το Sex and the City! Μήπως θυμάσαι τις πάπιες που διακοσμούσαν το σπίτι της Charlotte και του Trey; Αν ναι, τότε θα καταλαβείς για ποιες πάπιες μιλάει η Λίλιαν Του, και υποστηρίζει ότι αποτελούν θετικά σύμβολα για τη γωνία του γάμου. Ένα μόνο ζευγάρι αρκεί! Το να βάλεις περισσότερα από ένα ζευγάρι πάπιες μπορεί να μπερδέψει κάπως τα πράγματα και αντί για έναν γάμο να προσελκύσεις 2, 3, 4 και πάει λέγοντας. Το έπιασες το νόημα. Αν δεν βρεις κινέζικες πάπιες μπορείς απλά να τοποθετήσεις ένα ζευγάρι άλλων όμορφων πουλιών. Εν ανάγκη και τα παπάκια που πουλάει το Jumbo, δίπλα ακριβώς από τα ταμεία, την κάνουν τη δουλειά τους. Μη ρωτάς πολλά, κράτα απλά την πληροφορία.

Επίσης, αν θες η σχέση σου να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, μην τοποθετήσεις για κανένα λόγο μεγάλο καθρέφτη στην κρεβατοκάμαρα που μοιράζεσαι με το έτερον ήμισυ και που θα βλέπετε την ώρα που σηκώνεστε ή θα είναι από πίσω σας όταν κοιμάστε. Πολύ κακό Feng Shui, keep it in mind! Με την αντανάκλαση σας υπονοείται η εισβολή τρίτων προσώπων με τη μορφή απιστίας, μακρυά από μας! Οπότε αν χρειάζεσαι καθρέφτη για τον καλλωπισμό σου τοποθέτησε τον σε ξεχωριστή περιοχή. Το ενυδρείο ή οτιδήποτε σχετικό με νερό στα δεξιά της κυρίως μπροστινής πόρτας του σπιτιού σου, κοιτώντας από μέσα προς τα έξω, μπορεί να κάνει το σύντροφο σου να λοξοκοιτάει σύμφωνα με τη Λίλιαν Του. Οπότε αν έχεις ενυδρείο στα δεξιά απλά τοποθετήστε το στα αριστερά, ώστε να προσελκύσεις πλούτη αντί για μπελάδες!

Ποια άλλα στοιχεία του Feng Shui μπορούν να δώσουν ώθηση στην ερωτική σου ζωή;

Ένας πίνακας που απεικονίζει μια παιωνία ή μια γαμήλια ανθοδέσμη, έναν κινέζικο κόμπο γάμου ή τους κινέζικους χαρακτήρες που σημαίνουν διπλή ευτυχία. Όλα αυτά στη γωνία που σχετίζεται με την ερωτική σου ζωή ή αλλιώς τη γωνία του γάμου. Ακόμα, τα κόκκινα τριαντάφυλλα θεωρούνται πολύ θετικά σύμβολα όπως και ένα ζευγάρι κόκκινες καρδιές. Το κόκκινο χρώμα συμβολίζει το στοιχείο της φωτιάς, οπότε επένδυσε σε ένα κόκκινο φωτιστικό ή έναν πίνακα με κόκκινο χρώμα, και ίσως αυτή τη φορά να προσελκύσεις έναν τρυφερό και πιστό σύντροφο αντί για τα κλασικά ρεμάλια που έχεις, και όλες έχουμε, προσελκύσει ουκ ολίγες φορές στη ζωή σου. Fingers crossed!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s